Zillah & Totte

Artist:

Zillah & Totte

Lokal:

Stora scenen

Datum:

26 april

Tid:

11.00 Köp biljett

Längd:

35 minuter

Språk:

Svenska

Kategori:

Barn- och familjeunderhållning

Pris:

100 kr

Buktalerskan Zillah och hennes apa Totte är vid det här laget en välkänd duo. Zillah är en av Sveriges mest anlitade artister. Materialets höga kvalité tillsammans med Zillahs fingertoppskänsla och skicklighet som buktalerska, sångerska och komedienn gör Zillah & Totte till en akt i toppklass.

Zillah Andrén var bara 18 år när hon vann ”Talang 2007” i TV4. Över en natt förändrades livet och Zillah & Totte har sedan dess släppt två bästsäljande musikalbum, uppträtt i närmare tusen föreställningar på små och stora scener runt om i landet, synts i TV-program som ”Bingolotto”, ”Sommarkrysset”, ”Faddergalan”, ”Lilla Aktuellt”, ”Singing Bee Celeb” m.m.

2008 tog de hem titeln Grand Champion of the World i världens största Talang-tävling i Hollywood och samma år började den egna talkshowen “AP-TV med Zillah & Totte” sändas på TV4.

Zillah köpte Totte i en leksaksaffär i London som 12-åring och har sedan dess stadigt utvecklat hans kaxiga karaktär till den världsberömda apa han själv anser sig vara idag.