Varieté

Fem Fantastiska Artister

Ett kollage i stjärnform av föreställningens fem artister.

Artister:

Tobbe Trollkarl
Ola Aurell
Peter Gröning
Jonas Södergren
Gaston

Lokal:

Stora scenen

Datum:

26 april

Tid:

14.00 Köp biljett

Längd:

60 minuter

Språk:

Svenska

Kategori:

Humor och magi

Pris:

250 kr

Föreställningen presenteras av Clarion Hotel Gillet

Varieté kommer från franskan och betyder blandning. I den här föreställningen kommer ni få se en spännande mix av trolleri, visuell komik, tankeläsning och humoristisk sång.

Tobbe Trollkarl

Konferencier för föreställningen är Tobbe Trollkarl som presenterar de olika akterna och han kommer även göra en del trick mellan akterna. Tobbe har erfarenhet som programledare för olika TV-produktioner, han har bl.a. lett Idol, Sommarkrysset och Talang.

Ola Aurell

Ola Aurell skriver och framför humoristiska sånger. Han har synts i RAW på Kanal 5, hörts i flera humorsammanhang i P3 och gjort stor succé på visfestivaler och humorscener över hela landet. Han arbetar även som improvisationskomiker. I maj 2012 släpptes hans första skiva Tio sånger med sensmoral och 2013 kom uppföljaren Sagor för trasiga barn som producerats av Johan Johansson.

Peter Gröning

Alla bär vi på hemligheter. Från triviala småsaker till det mest privata. Tankar vi aldrig någonsin skulle dela med andra. Likväl läser Peter dig som en öppen bok. Med entusiasm och lekfullhet tränger han in i dina tankar och ser dina innersta hemligheter. Men var inte orolig, din PIN-kod är trygg hos honom! I 30 år har Peter arbetat med teater och underhållning. Under åren har han mött människor i alla möjliga miljöer och situationer. Dessa erfarenheter har, tillsammans med ett genuint intresse för människor, resulterat i en sällsynt god förmåga att skapa kontakt och en öppen kommunikation med de människor han möter.

Jonas Södergren

Jonas Södergren är en modern clown som uppträder för vuxna. Med sin särpräglade humor och unika still kommer han att få många i publiken att först fundera för att sedan vrida sig av skratt. Jonas har uppträtt i Sverige, Danmark, England, Frankrike och Spanien. Han utbildar även andra artister inom clowneri och humor. Möt hans karaktär, den lakoniske barnkalasunderhållaren, knastertorrt lär han ut sina pinsamt dåliga och absurda trick.

Gaston

Gaston är en modern varietéartist som sysslar med jonglering, magi, utbrytning och humor. Hans härliga göteborgscharm och träffsäkra humor kan få vem som helst på fall. Han har vunnit både svenska och nordiska mästerskapen i trolleri och har varit en drivande kraft inom svensk magi. Han har uppträtt i Storbritannien, Island, Norge, Danmark, Finland, Frankrike och Tyskland på teatrar, stand-up klubbar, casinon och kryssningsfartyg. Han har sedan 1998 gjort specialshower för Wallmans Salonger i Oslo, Malmö och Stockholm samt Wallmans på turné. Han har även gjort 350 föreställningar på Lorensberg för över 80.000 personer. Med Gaston på scenen får du hålla i hatten för det här kommer gå undan!