Oslipat

Artist:

Jesper Rönndahl
Josefin Johansson
Marcus Johansson
Lisa Eriksson

Lokal:

Lilla scenen

Datum:

26 april

Tid:

21.00 Köp biljett

Längd:

50 minuter

Språk:

Svenska

Kategori:

Stand-up comedy

Pris:

150 kr

Oslipat är ståuppklubben som odlar det underfundiga och annorlunda. Sedan starten 2006 har klubben spridit sig från Malmö till Stockholm, Uppsala och Jönköping och har också gjort nedslag på de flesta stora festivalerna. Nu kommer Oslipat till Uppsala Magic & Comedy 2014.

Jesper Rönndahl är Sveriges roligaste vetenskapskomiker. Han hörs i P3:s Institutet där han med tankeutmanande humor förklarar sådant vi andra bara låtsas förstå. Han är en av de svenska komiker som är allra mest produktiv med trogna fans som gärna ser honom så fort de får chansen.

Josefin Johansson är en sann glädjespridare, som är ständigt aktuell i den populära humorpodden Crazy Town. Hon har tidigare hörts i Pang Prego i P3 och setts i Partaj och Extra Extra. Hennes humor är peppig och full av originella infallsvinklar.

Marcus Johansson är den ena av Oslipats grundare. Han är komiker, manusförfattare och improvisatör och hörs varje vecka i podden Den nervsvage och psykopaten. Han är pojkaktigt charmig med ett stänk av ungdomligt svårmod.

Lisa Eriksson är en av de nyare förmågorna på Stockholms humorscen. Med en introvert framtoning delar hon med sig av dagbokslika betraktelser med inslag av ironi, absurda vändningar och en uppfriskande apatisk inställning till livet och samtiden.