Friday Night Show

Artister:

André Wickström
Fredrik Andersson
Kate Lucas
Charlie Caper
Inés

Lokal:

Hotel Gillets eventroom

Datum:

25 april

Tid:

22.00 Köp biljett

Längd:

50 minuter

Språk:

Svenska och engelska

Kategori:

Mix

Pris:

195 kr

Presenteras av PB teknik

 

Festivalens Friday Night Show bjuder på en spännande och rolig blandning av svenska och internationella artister, med både magi och humor. Föreställningen framförs i en skön och avslappnad miljö med tillgång till bar.

André Wickström

André räknas som en av Sveriges roligaste komiker trots att han är finsk. Han gjorde sin första stand-up show 1995 och firade hösten 2010 sin 15-åriga komikerkarriär genom att roastas av andra komiker under Stand Up Turku!-festivalen. I Sverige är han kanske mest känd genom de olika TV-program han har medverkat i såsom Parlamentet, Solsidan och RAW comedy.

Fredrik Andersson

Fredrik Andersson växte upp i Tierp men jobbar numera som ståuppkomiker i London. Han har varit redaktör för TV4 ´s Parlamentet och skrivit material till några av Sveriges främsta komiker. Han har medverkat i TV-program som Roast på Berns, Ballar av stål och Robins. Han var en av akterna på Big Comedy-turnén och har även varit på Sverigeturné med Johan Glans. Nu gör han sin första helt egna föreställning någonsin och han har valt att göra det i sin gamla hemstad Uppsala.

Kate Lucas

Kate är en brittisk komiker som av många spås en väldigt ljus framtid. Hon framför sina stundtals mörka och insiktsfulla låtar med en härlig lekfullhet. Hon levererar originella melodier med sofistikerade texter på ett unikt sätt. Många festivalbesökare kommer bli fascinerade av att få en inblick i hennes stundtals förvridna världsbild. Kate bor och verkar i London. Hon gör sina första framträdanden i Sverige på Uppsala Magic & Comedy 2014.

Charlie Caper

Charlie är en vagabond med en förkärlek för det goda i livet. Han har rest flera varv runt jorden som gatuartist och betalt hela sitt uppehälle med det som hans publik har lämnat i hatten. Vid världsmästerskapen i trolleri i Peking 2009 kom han på en hedrande andra plats och han är den enda trollkarl som vunnit TV-programmet Talang (America´s got talent, Britain’s got talent o.s.v.). På senare år har han börjat experimentera med magi i samband med teknik. Han har tillsammans med en kollega skapat en iPad-akt som har fått miljontals visningar på Youtube och den akten har återigen tagit honom jorden runt.

Inés

Om man säger ordet ”trollkarl” så tänker de flesta på en man i hög hatt. Men det finns självfallet kvinnliga trollkonstnärer också. Inés är en av Spaniens skickligaste close-up artister och har gjort en hel del TV-framträdanden i sitt hemland. Hon har nyligen uppträtt på anrika The Magic Castle i Hollywood och nu kommer hon till Uppsala med sina imponerande close-up mirakel!