Close-up magi

En studie i overklighet

Ett kollage: Två män i hatt ser glada och luriga ut. En kille håller en trollstav och en kvinna biter i ett spelkort.

Artist:

Daniel Karlsson
Inés La Maga
Charlie Caper
Conny the con man

Lokal:

Ettan

Datum:

26 april

Tid:

18.50 Köp biljett

Längd:

50 minuter

Språk:

Svenska och engelska

Kategori:

Trolleri och loppcirkus

Pris:

150 kr

Close-up magi är en form av magi som ofta upplevs extra starkt eftersom showen sker så nära inpå åskådarna. Detta är en väldigt varierad och fartfylld föreställning som både har artister från Sverige och utlandet.

Charlie Caper

Charlie är en vagabond med en förkärlek för det goda i livet. Han har rest flera varv runt jorden som gatuartist och betalt hela sitt uppehälle med det som hans publik har lämnat i hatten.

Vid världsmästerskapen i trolleri i Peking 2009 kom han på en hedrande andra plats och han är den enda trollkarl som vunnit TV-programmet ”Talang” (”America´s got talent”, ”Britain’s got talent” o.s.v.).

På senare år har han börjat experimentera med magi i samband med teknik. Han har tillsammans med en kollega skapat en iPad-akt som har fått miljontals visningar på YouTube och den akten har återigen tagit honom jorden runt.

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson är en av Sveriges mest uppskattade barntrollkarlar. På senare år har ni kanske sett honom som programledare för SVT´s tittarsuccé "Den itusågade kaninen".

Det var efter hans framträdande i ”Lattjolajban” och ”Bobster” som SVT fick upp ögonen för Daniel och ville att han skulle göra ett eget TV-program. Hans föreställning är fartfylld och intensiv med fokus på humor och publikdeltagande.

Föreställningen passar i stort sett alla åldrar och Daniel lämnar ingen oberörd med fantastiska trollerinummer och spexig humor.

Inés

Inés är en av Spaniens skickligaste close-up artister och har gjort en hel del TV-framträdanden i sitt hemland. Hon har nyligen uppträtt på anrika The Magic Castle i Hollywood och nu kommer hon till Uppsala med sina imponerande close-up mirakel!

Conny’s Amazing Flea Circus!

Upplev cirkus när den är som den borde vara! Lindansöser, kraftkarlar, illusionister, våghalsar och till och med en Kanonkung! Allt i miniformat och utfört av några av världens mest kända loppcirkusartister. Conny's Amazing Flea Circus har, bara som exempel, lyckats signa den världskände våghalsen Günther von Heinz II på ett livstidskontrakt. Bara det säger en hel del om showens högklassiga kvalitét. Du kommer även erbjudas möjligheten att köpa med dig din alldeles egna cirkusloppa att träna till en fenomenal artist! Missa inte heller de Tibetanska dvärgloppornas strupsång. Exklusivt endast för denna tillställning!

Föreställningen presenteras av Uppstuk.