Close-up Gala

Grym fingerfärdighet och humor

Artister:
Lokal:

Lilla scenen

Datum:

26 april

Tid:

15.30 Köp biljett

Längd:

60 minuter

Språk:

Engelska

Kategori:

Magi

Pris:

195 kr

Presenteras av Fyris-tryck

Close-up magi sker på nära håll med en stor del fingerfärdighetsmagi. Även om Lilla scenen rymmer 160 personer så kommer alla att se allt väldigt bra på grund av teaterns intima känsla. Den här föreställningen innehåller close-up magi av absolut världsklass med artister från USA, Spanien och Sverige.

David Williamson

David Williamson anses av många i trolleribranschen som världens bästa komiska trollkarl. Men låt inte hans smått galna stil lura er, han är även en av världens skickligaste close-up magiker. David Williamson gör ett avbrott i sitt hektiska schema för att besöka den eviga ungdomens stad, Uppsala. David blandar galna upptåg med stark magi och publikmedverkan. Man vet aldrig vad som kommer ske när han är i farten. I den här enmansföreställningen släpps David Williamson lös och han får göra precis som han vill.

Inés

Inés. Om man säger ordet ”trollkarl” så tänker de flesta på en man i hög hatt. Men det finns självfallet kvinnliga trollkonstnärer också. Inés är en av Spaniens skickligaste close-up artister och har gjort en hel del TV-framträdanden i sitt hemland. Hon har nyligen uppträtt på anrika The Magic Castle i Hollywood och nu kommer hon till Uppsala med sina imponerande close-up mirakel!

Tom Stone

Tom Stone är en av magivärldens hetaste kreatörer, föreläsare och författare. Han reser jorden runt för att coacha andra trollkonstnärer hur de ska kunna bli ännu bättre. Tom har släppt två bästsäljande böcker. Han är även en väldigt eftertraktad artist som har uppträtt över hela världen.

Johan Ståhl

Johan Ståhl är Uppsalabo men har hela världen som sin arbetsplats. Han har tidigare gjort två egna produktioner på Uppsala stadsteater; ”Mitt liv som trollkarl” (2009) och ”En trollkarls bekännelse” (2013). Johan har vunnit priser i London, Köpenhamn, Venedig, Peking, Atlanta, San Diego och Las Vegas. Han har gjort 122 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood som räknas som magivärldens epicentrum.