Big Ben Comedy

Direkt från Folkungagatan

Artister:


Lokal:

Ettan

Datum:

26 april

Tid:

21.00 Köp biljett

Längd:

50 minuter

Språk:

Svenska och engelska

Kategori:

Stand-up comedy

Pris:

100 kr

Stand-up comedy på Big Ben Pub på Folkungagatan i Stockholm har nästan blivit en institution inom svensk stand-up. De har hållit på i många år nu och otaliga komiker har uppträtt i källaren på Södermalm. Rookies har blandats med erfarna ståupp-komiker, både svenska och internationella, och många har gjort sitt genombrott just där. Det är det som är charmen med Stand Up på Big Ben. Man vet aldrig riktigt vad man får. Men när Big Ben Comedy kör på Uppsala Magic & Comedy så vet ni exakt vad ni får. Ett erfaret gäng från Big Ben!

Adeel Faqih

Adeel Faqih har en naturlig stil på scenen där han skämtar både om vårt samhälle och sin egen pakistanska bakgrund. Alltid med sin egna vridna humor. Annorlunda, egen och KUL! Han har flera års erfarenhet av stand up i Sverige och internationellt. Dessutom håller han i klubben FundaySunday i Uppsala.

Christopher Linnell

Christopher Linnell har en väldigt vänlig och inbjudande humor. Han är rolig på sin egen bekostnad och samtidigt rolig på allas bekostnad. Han är mannen bakom många av Sveriges största komiker men man får inte glömma att han är väldigt rolig själv. Christopher sänder även succépodcasten Nisse Å Den Där Äldre (N.Å.D.D.Ä) med Nisse Hallberg som också uppträder på festivalen.

Erik Bamberg

Erik Bamberg är den hårdast arbetande nya komikern i Sverige. Han knarkar stand up. Han vet att det bara finns ett sätt att bli bäst och det är att köra mest på scenerna. Han är snart där. Han är den just nu klarast lysande stjärnan på den nya StandUpHimlen.

Johanna Wagrell

Johanna Wagrell är den mest lovande komikern sedan Petra Mede. Johanna kommer ursprungligen från Uppsala och är med sin humor den perfekta motvikten till grabbigheten som svensk stand up behöver. Johanna spås en raketkarriär. Glöm inte vart ni såg henne först.

Yemi Afolabi

Yemi Afolabi är New York-komikern som flyttade till Uppsala med sin flickvän. Han håller på att ta hela landet med storm. Det börjar sakta gå upp för alla vilken fantastiskt begåvad komiker vi fått till landet. Han kommer med knivskarpa observationer av hur Sverige fungerar i dag och en hel del humor om sina rötter i New York och Nigeria.

Tomas Bonderud

Tomas Bonderud är ett energiknippe med en smittsam humor som sprider mycket kärlek och värme där han uppträder. Det är därför han med sådan framgång lyckats driva Sveriges äldsta stand-up klubb för nykomlingar som heter BigBenStandUp. Han fick 2013 Svenska Stand-up galans pris för sina insatser för svensk stand-up.